De Magische speelgoedwinkel

Iedereen kan goochelaar worden! Koop het mooiste goochelspeelgoed bij onze speelgoedwinkel en begin meteen met oefenen. En wil je nog meer leren? Laat je dan verbluffen in de hilarische magische show van Steven Kazàn ‘Hey Hallo’ op donderdag 2 maart om 16.00 uur in Strandtheater Houten Kaap. 

Maar dat goochelen…. Wat is dat eigenlijk precies? 

Goochelen is eigenlijk een soort kunst. Goochelaars proberen er eigenlijk voor te zorgen dat toeschouwers het onmogelijke zien en er niet achter komen op welke manier je dat precies doet. Het is namelijk verboden om elkaars geheimen en trucs te verklappen. Het draait bij goochelen allemaal om het creëren van een optisch effect. Goochelaars proberen iets te creëren wat dus eigenlijk niet bestaat, al lijkt het wel zo te zijn. Ook maakt een goochelaar vaak gebruik van hulpmiddelen. Denk aan kaarten, ringen, touwen of bijvoorbeeld ballen. Vaak lijkt goochelen ook onmogelijk om te beheersen, maar toch zijn er een aantal mensen die het goochelen beheersen. 

Wil jij ook leren goochelen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze speelgoedwinkel, want we hebben hele toffe goochelsets. Zo kan je oefenen om net als Steven Kazàn een echte goochelaar te worden. En als kers op de taart komt hij ook nog twee shows geven. Donderdag 2 maart geeft hij met zijn vrouw Jamie de magische familieshow ‘ Hey Hallo’. Voor de show om 16.00 uur zijn nog kaarten beschikbaar, maar wacht niet te lang met kaarten kopen, want de avondshow is al uitverkocht. 

Kaarten koop je gemakkelijk via de website van Strandtheater Houten Kaap.