Onze winkel

Kom ook eens langs bij Speelgoedwinkel Houten Aap in Ouddorp!

In juni 2021 hebben wij, vanuit het Strandtheater Houten Kaap, de Speelgoedwinkel Houten Aap opgezet. Al snel bleek de vraag naar duurzaam en origineel speelgoed steeds groter te worden en besloten we in de winter 2021-2022 de winkel uit te breiden. Daarnaast leek het ons leuk om een webshop te openen. Op zaterdag 19 februari 2022 was het feest: heropening speelgoedwinkel en lancering webshop houtenaap.nl.
De winkel is iedere dag geopend van 10.00-17.00 uur.

Wie zijn wij?

De Houten Kaap heeft inmiddels een super enthousiast en divers team! Simone & Antoinette zijn de winkel gestart en vinden het heerlijk om samen speelgoedbeurzen af te struinen op zoek naar origineel en duurzaam speelgoed. Hoewel ze de winkel in goed vertrouwen overlaten aan de collega’s, kunnen ze het niet laten zich altijd even te bemoeien met alle leuke spullen die binnen komen en in de winkel neergezet worden.

Marjolijn en Paulet kom je het meeste tegen als je de winkel bezoekt. Marjolijn is de harde werker achter de nieuwe webshop houtenaap.nl. Zij zorgt ervoor dat alles goed online staat en iedere klant meteen reactie krijgt. Ook post ze met veel enthousiasme op onze social media kanalen. Paulet zorgt er voor dat de winkel er altijd tiptop uit ziet. Ze heeft oog voor detail, houdt alles schoon en is ook nog eens mega handig met de boormachine.

Samen hebben deze 4 moeders 13 kinderen van 3 t/m 21 jaar en weten ze met zo veel ervaring dus altijd goede (cadeau)adviezen te geven!

Amino en Emma zijn onze weekend- en vakantiekrachten. Kinderen hebben ze nog niet, maar ze zijn inmiddels helemaal thuis in alle spellen, boeken, (outdoor)speelgoed, poppen, knuffels en verkleedkleren!

Wat doen we nog meer?

Outdoor/ kinderfeestjes/ schoolreisjes

In onze winkel verhuren we ook minigolfsticks en kan je je aanmelden voor onze outdooractiviteiten, zoals lasergame, boogschieten, archery tag en in de zomer ook visjes vangen met een kornet en skimboarden. Koen is onze enthousiaste teamleider Outdoor. Hij is super sportief en naast zijn baan bij ons, is hij ook voetbaltrainer en net begonnen aan de opleiding tot leerkracht basisschool. Hij is bij ons dus de aangewezen persoon voor alle (sport)activiteiten, schoolreisjes en kinderfeestjes. Inmiddels stuurt hij een enthousiast outdoor-team aan.
Voor meer informatie kijk op ouddorp-duin.nl.

Theater en events

In onze winkel zit een ‘geheime deur’, waarbij je in een keer in de zaal van het Strandtheater Houten Kaap staat. Hier organiseren we vele verschillende activiteiten, zoals (kinder)theater, muziek, cabaret, familieshows, workshops en meer. Ook is de zaal af te huren voor zakelijke events en familie- en kinderfeestjes.

In de zomer organiseren we ook veel buiten op het plein. Van openluchtbios tot foodtruckfestivals en sportactiviteiten.

Kijk op de website houtenkaap.nl voor het programma!