Gezelschapsspelletjes

Gezelschapsspelletjes 

Het is winter, de dagen zijn kort, buiten is het koud, binnen zitten we bij de kachel en wat is het dan leuk om met elkaar gezellig een spelletje te doen. Bij de Houten Aap verkopen wij diverse gezelschapsspellen. Wat te denken van het leuke familiespel Party & Co?  We hebben de originele, herziene editie maar ook een editie voor de hele familie met wat minder moeilijke vragen voor de kids. Ook 30 seconden is zo’n spel dat je graag speelt met vrienden en familie. Welke groep kan in een halve minuut alle 5 woorden omschrijven en raden? Gegarandeerd succes! 

Naast de grotere en bekende spellen kun je bij de Houten Aap ook terecht voor kleine spelletjes, waarvan er een aantal minder bekend is. Bekende spelletjes die wij verkopen zijn Halli Galli, Qwixx, Regenwormen en Beverbende. Om met z’n tweetjes te spelen of met een groep. En natuurlijk voor jong en oud! Maar ook de wat minder bekende spellen zijn leuk voor iedereen. The Mind is niet alleen een spel, maar ook een beleving, een experiment. Valse Motten is in tegenstelling tot andere spellen een spel waarbij je vals moet spelen.  

Ook hebben wij wel 20 verschillende spelletjes van het merk Djeco. De meeste spelletjes zijn vanaf 5 jaar en kun je al met 2 spelers spelen. Een avontuurlijk spel is Piratatak. Zorg dat je voorbereid bent voordat de piraten je aanvallen! Motamo is een taalspelletje waarbij concentratie wordt gevraagd van de spelers. Tip Top Clap is een bijzondere memory game waarbij ontzettend te lachen valt. 

Kom naar onze winkel om een spel te kopen en cadeau te doen of natuurlijk om zelf te spelen. Maar je kunt onze spellen ook online bestellen, dan sturen wij het dezelfde dag nog naar je op.