Knutselen

Knutselen

Op regenachtige winterdagen is het leuk om je knutselspullen tevoorschijn te halen en gezellig met je broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes te gaan knutselen. Je zoekt al je knutselspullen op, stalt ze uit op de tafel en knutselen maar. En natuurlijk denk je dan, knutselen is toch minstens net zo leuk als een filmpje kijken op je telefoon! Misschien heb je al wel ideeën opgedaan voor het knutselen via filmpjes op Tiktok of via Instagram. Je ziet daar denk ik de nieuwste knutselrages voorbijkomen.

En wist je dat de Houten Aap ook leuke knutselpakketten verkoopt om uren mee te kunnen knutselen? Wat dacht je van een glitterschilderij maken, creatief met stevig papier en zo je eigen dieren ontwerpen, kaarten maken, een mozaïekvlinder knutselen of origami. Dit laatste is van papier leuke figuren vouwen. Op deze figuren kun je dan ook leuke stickers plakken.

En kinderen van alle leeftijden vinden het leuk om creatief bezig te zijn, daarom verkopen wij knutselpakketten voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor deze leeftijdscategorie is het leuk om met stukjes papier te knutselen. Maar je kunt ook denken aan je eigen dierenkaarten ontwerpen. Ook voor de kinderen tot en met dertien jaar hebben we leuke ideetjes om mee aan de slag te gaan, bijvoorbeeld de glitterdozen van Djeco of 3D-verven. Daarnaast verkopen wij ook andere knutselspullen zoals teken- en kleurdozen, lijm, scharen en verf. Natuurlijk net even anders dan de spulletjes die je vindt in andere winkels.

En als je nu denkt dat dit allemaal alleen voor meisjes is, dan laten we je nog graag onze mozaïekdoos “Gevecht in de ruimte” zien. En van Pakje Plezier hebben wij een pakket om je eigen boomhut te knutselen. De pakketten van Pakje Plezier zijn gevuld met leuke (rest)materialen. Misschien ook leuk om te weten; deze pakketten worden samengesteld en ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking.

Onze knutselspullen zijn te verkrijgen in onze winkel in Ouddorp, maar wij sturen ze ook graag naar je op!