Sinterklaas

Eindelijk was het dan weer zover. Sinterklaas is weer in Nederland. Zoveel kinderen hebben er weer naar uitgekeken, hij is weer in het land.

Naast alle activiteiten die de Houten Kaap rond Sinterklaas organiseert, hebben wij natuurlijk ook al voorbereidingen getroffen in onze winkel Houten Aap. Kom gezellig in de winkel snuffelen voor een Sint cadeautje of ga naar onze webshop en bestel online zodat uw cadeaus op tijd geleverd worden voor pakjesavond. Bij ons kunt u terecht voor duurzaam speelgoed van oa de merken Djeco, Vikingtoys en Greentoys. Daarnaast verkopen wij leuke sieraden van het merk Souza. Voor de winteravonden hebben we superleuke spellen. De knuffels van WWF zijn superzacht en wist u dat een deel van de opbrengst gaat naar het Wereldnatuurfonds bij aankoop van een knuffel? Creëer je eigen muizenhuis met de knutselspullen van het Muizenhuis of beleef de wereld van de muizen van Maileg. 

Het prachtige Sinterklaas prentenboek, geschreven door Charlotte Dematons hebben wij ook in de winkel. Het boek is meteen op nummer 1 in de bestsellerslijst gekomen. Deze herziene versie is eigentijds en nodigt uit om prachtige verhalen bij te vertellen of om op zoek te gaan naar de leefwereld van Sinterklaas en zijn Pieten. Hoe ziet het landgoed er uit waar Sint woont met zijn Pieten in Spanje? Of ontdek in welke kamer de Pieten slapen? En wist je dat de Pietenboot ligt afgemeerd aan het schitterende landgoed? Ga op ontdekkingstocht in dit prentenboek waarin je nooit raakt uitgekeken. Het boek bevat tevens de Sinterklaaskrant vol met verhalen over de Sint en zijn Pieten. Genoeg inspiratie om de verhalen over het leven van Sinterklaas en zijn Pieten te vertellen aan de kinderen. Zij zullen genieten van de prachtige prenten en steeds nieuwe details ontdekken. Wees er snel bij want de verkoop van het boek gaat hard! Het boek is bij ons nog in de winkel te verkrijgen. 

het boek sinterklaas van charlotte dematons