Start Seizoen Feest

Onze speelgoedwinkel op Ouddorp Duin heeft als grote voordeel dat er ook van alles te beleven is. Zaterdag 8 april is het Start Seizoen Feest. Ideale gelegenheid om Ouddorp Duin en de speelgoedwinkel te bezoeken.

Ouddorp Duin organiseert Start Seizoen Feest  

 
Zaterdag 8 april viert Ouddorp Duin het begin van het seizoen! Op deze dag kun je van 11.00 tot 17.00 uur alle verschillende Ouddorp Duin-activiteiten proeven die het gehele jaar door georganiseerd worden door de Houten Kaap, Natural High en Strand Resort Ouddorp Duin. Er is ook veel lekkers te halen, dus koop gemakkelijk een stempelkaart voor €10,- en probeer van alles uit!  

Programma 

Vanaf 11.00 uur kan je je inschrijven voor verschillende outdooractiviteiten, zoals boogschieten, lasergame, archerytag, powerkiten of surfskaten. Ook kan je deze dag met korting (als je de stempelkaart koopt) een fiets of step huren voor op de pump track of minigolfsticks voor de Minigolf Ouddorp Duin. 

Verder zijn er de hele dag op het plein en in de zaal van Strandtheater Houten Kaap diverse activiteiten, zoals schminken, glittertattoos en hairwraps, een bubbelplein, stoepkrijten en pony rijden. In het Houten Aap Kidscafé kan je met Lego spelen, knutselen, tekenen of spelletjes doen en vanaf 12.00 uur start er in de zaal van het theater het Mee-speel-circus.  

Lekkers 

Op het plein is het druk met de foodtruck van Restaurant Bij Marc, met onder andere churros en friet. Ook zijn er popcorn, borrelplankjes en poffertjes van de Houten Kaap en donuts van de SPAR. Met je stempelkaart in de hand kan je kiezen welk lekkers je wil! Verder kan je de hele dag plaatjes aanvragen bij de Platenbus en lekker dansen op het plein. Speciaal voor de kleintjes eindigt de dag met een kinderdisco om 16.30 uur.  

Kijk voor het hele programma en meer informatie op ouddorp-duin.nl of hou de facebookpagina van  Ouddorp Duin in de gaten.